I'm Raa :)
hidup umpama ice-cream, jum nikmatinya sebelum ia mulai cair!!

Monday, December 2, 2013

Hello New Semester.

Assalamualaikum. Hye and Hello. Jari jari yang pantas menari di keyboard sedang lincah ingin bercerita tentang kehidupan baru semester akhir di bumi Lendu :) So by this new semester I was officially registered as Non-Resident Student. And hey yay and ummm. Okay, there's no problem staying outside. Sebenarnya rasa macam makin rajin pergi kelas even Monday-Friday straight!! Straight okay with morning class. Haa. My house was beautiful, complete with furniture its equivalent to the price instead. Yes, I loveee this house. Housemate pun okay okay :) Syukurrrr~~

New semester, awal awal sem dah stress. Well the registration :( Stress laa, memang stress. Dah laa hidup sekarang takde main nak mengadu mengadu. Semua simpan sendiri je. Bukan ada orang nak amek tahu pun. Kalau ada pun Emer, laju je call lepas baca tweet, tapi tu lah. Sampai bila nak berharap mengadu kat dia je kan? Adam tak boleh nak contact. Orang jauh :( Amirul? Hm hilang terus. Tak pernah amek kisah pun. Its okay. No, I lied, its never okay.

28/12/2013 Emer's akad nikah day. The day that officially I can no more pampering myself with him, yes him my best friend. Kadang-kadang rasa marah dengan parents Emer sebab nak kahwinkan dia cepat-cepat. And marah kat parents Adam sebab hantar Adam jadi wakil syarikat kat Indonesia. Its okay if Emer getting married and Adam is here in Malaysia with me. But both? And marah dengan Amirul yang terus tinggalkan Rara macam ni. This is not fair. Dan terkadang sesal, kenapa orang sebaik Aidil pergi terlalu cepat. Kenapa? Kenapa semua orang buat Rara macam ni? Jahat. Feel like not going to Emer's akad nikah day. I'm still considering. Stress.