I'm Raa :)
hidup umpama ice-cream, jum nikmatinya sebelum ia mulai cair!!

Wednesday, August 28, 2013

:)

Assalamualaikum. Hye hello oh.

Sebenarnya I don’t have any idea what to post tapi Raa ada ingat something yang haritu saje lah bajet bajet buat random act of kindness belanja kawan-kawan karaoke, belanja makan. Saje je J sebab nak happy kan diri sendiri dan happy kan orang sekeliling J orang sekeliling tu kawan-kawan sendiri juga. So tak salah kot berhabis kadang-kadang. Bukan selalu.

Last Monday, Raa pengsan dalam bilik. Oi oi sem ni je dah dua kali okay terpengsan. Haih~ Raa malas nak cerita pasal Raa pengsan. Raa nak cerita Yaya dengan Thira menangis masa Raa pengsan. Hahaha. Cara dorang cerita dah kelakar, Raa tak tahu lah kalau Raa sendiri yang tengok masa diorang nangis tu. Yang si Yaya nangis sambil lari-lari dari bilik pergi amek kereta kat tanah merah (Hindustan okay) lepas tu Yana kata tak tahu la berapa laju Yaya lari sebab sekejap je kereta dah ada kat bawah kolej. Hahaha. Yang si Thira tengah dok sibuk-sibuk nangis sempat lagi lilit-lilit selendang. Hahaha sambil nangis okay.  Entah apa rupa entah. Tak dapat nak bayangkan.

Zzz stressful week lah minggu ni, Raa dah lambat untuk siapkan semua benda. Dengan presentation public speaking Raa yang tertinggal, ergh~ stress tauu! Habis la muka baby girl kedut-kedut. Uhuk uhuk.
Raa harap sangat dapat settlekan semua benda cepat-cepat. Huwaa D’:


Ah kbye, xoxo